4 Aralık 2011 Pazar

bir


"...Varken ilginç, yokken özlenmeyecek ve asla gerekli olmayan Çin yemeği gibiymişim. Bilemedim, beni ben olduğum için sevmemişsiniz. Bilemedim..."



diye yazıyordu o romanda. İki tane dandik çöp ile yaşanacak en masum ihtiyaç olan yeme eylemi ve bir o kadar da abartılı bir gereksizlik cümleyi yazan gibi beni de ürkütmüştü.

Çoğul bir haykırış yapacağım ama o kadarına ne diyafram yeter ne de bende atan, pili bitmiş yürek. Gerek madden gerekse manen tıkanmış her bir uzvuma ara sıra "sesimi duyan var mı?" diye ağır tacizlerde bulunsamda her seferinde tepki aynı. Hep yenilenen "Kör dövüşü" isimli oyunun yeni bir sürümü, en az eskileri kadar başarılı... Yayında ve yapımda emeği geçenleri tebrik etmek lazım.. zira gerçek ses, gerçek görüntüler, gerçek acı, gerçek yaştopu! hissederek oynamak o kadar keyifli ki ben kesin gelecek senelerde de oynarım. Müthiş bağımlılık yapıyor... Rol üzerime mi yapıştı ya da bu kadar başarılı mı oynuyorum, bilemedim!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu senenin en iyi erkek oyuncu oscar'ına aday performansı ben sergiledim sanıyordum, demek ki yanılmışım. olsun ben başından beri en iyi yardımcı oyuncu ödülüne de razıydım aslında.